BaronDukePrinceMagnum


Az ELNAGH márkanév az egyik legismertebb az európai lakóautó piacon. A Milano melletti üzem 1946 óta működik, 1965-ben gyártotta az első lakókocsit és az első lakóautó 1977-ben gördült ki a gyár kapuján. Mára az egyik legismertebb és nagyon közkedvelt márává vált.
Jellemzői az összetéveszthetetlen olasz stílus és a magas technikai színvonal. Az európai szabadidő ipar komoly fejlődése a lakóautók iránti kereslet növekedésével is jár, ezért célunk az, hogy olyan termékskálát tudjunk kínálni, mely az egymástól nagyon eltérő igényeket is kielégíti.
Az érdeklődők három féle felépítmény típussal találkozhatnak: alkóvos, félintegrált és integrált járműveink vannak. Alvázként a Fiat Ducato-t hasznájuk. Mostantól már a legkorszerübb, EURO 5-ös környezetvédelmi eloírásoknak megfelelo motorokkal rendelhetok a jármuvek. Az eroforrások115, 130, 150 és 180 LE-s variációi közül lehet választani. A lakótér kiképzése, felszereltsége 4 modell családban (Baron, Duke , Prince és Magnum) különböző. A belső elrendezések és a motorok számtalan variációjával a teljes kínálat több, mint 60 féle lakóautót jelent.
A Duke sorozatban a T-Loft nevet kapott négy félintegrált autó, amelyekben az étkező rész felett a mennyezethez rögzített franciaágy található.

A nálunk megvásárolt autók esetében az alvázra az eredeti gyártó által meghatározott időtartamú és futásteljesítményű magyarországi garanciát, az Elnagh felépítményre 2 év és a beázásra 5 év garanciát biztosítunk. Márkaszervizünk a garanciális és azon túli szakszerű javításokkal és alkatrészellátással várja ügyfeleinket.

Miért érdemes az Elnagh lakóautó mellett döntenie?

- Mert olyan széles kínálattal rendelkezünk, amelyben minden érdeklődő talál igényeinek és pénztárcájának megfelelő autót.

- Mert a sokéves gyártási tapasztalatunkból következő kifinomult műszaki megoldások előnyeit a gyakorlatban élvezheti.

- Mert a külső-belső megjelenés szemet gyönyörkedtető.

- Mert a felépítmény falainál üvegszálas műanyag külső burkolatot használunk, mely szép felületet biztosít, a sérülésekkel szembeni ellenállása nagy és könnyen javítható.

- Mert a felhasznált anyagok minősége lehetővé teszi a hosszú élettartamot.

- Mert a jó hőszigetelésű lakóteret felkészítettük a meleg nyárban és a hideg télben való használatra is.

- Mert teljeskörű magyarországi garanciát, alkatrészellátást és európai szervizhálózatot biztosítunk.

 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés    Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek