Az ELNAGH márkanév az egyik legismertebb az európai lakóautó piacon. A Milano melletti üzem 1946 óta működik, 1965-ben gyártotta az első lakókocsit és az első lakóautó 1977-ben gördült ki a gyár kapuján. Mára az egyik legismertebb és nagyon közkedvelt márává vált.
Jellemzői az összetéveszthetetlen olasz stílus és a magas technikai színvonal. Az európai szabadidő ipar komoly fejlődése a lakóautók iránti kereslet növekedésével is jár, ezért célunk az, hogy olyan termékskálát tudjunk kínálni, mely az egymástól nagyon eltérő igényeket is kielégíti.
Az érdeklődők három féle felépítmény típussal találkozhatnak: alkóvos, félintegrált és integrált járműveink vannak. Alvázként a Fiat Ducato-t hasznájuk. Mostantól már a legkorszerübb, EURO 5-ös környezetvédelmi eloírásoknak megfelelo motorokkal rendelhetok a jármuvek. Az eroforrások115, 130, 150 és 180 LE-s variációi közül lehet választani. A lakótér kiképzése, felszereltsége 4 modell családban (Baron, Duke , Prince és Magnum) különböző. A belső elrendezések és a motorok számtalan variációjával a teljes kínálat több, mint 60 féle lakóautót jelent.
A Duke sorozatban a T-Loft nevet kapott négy félintegrált autó, amelyekben az étkező rész felett a mennyezethez rögzített franciaágy található.
Európa egyik legnagyobb kempingbusz gyártója, a német PÖSSL, több mint két évtizedes múltra tekint vissza. Ez a kategória annak köszönheti népszerűségét, hogy egy hagyományos furgon külméreteit és vezethetőségét megtartva a beltérben 2-4 fő számára is kényelmes lakóautót alakítottak ki a konstruktőrök. A B kategóriás jogosítvánnyal vezethető kempingbuszok adottságaik alapján akár mindennapos használatra is alkalmasak, nem jelentenek velük különösebb gondot a közlekedés és a parkolás. A beépítéshez az alapot a Citroen Jumper, a Fiat Ducato, Ford Transit és az új Renault Master különféle változatai biztosítják.
A RIMOR márkájú lakóautók nem ismeretlenek Magyarországon. A három évtizede működő olasz gyár képviseletét 2009-től a Caravan-Go Kft. látja el: új autók értékesítése, szervíz- és alkatrészellátás ügyében keressen bennünket!
A hét modell családba csoportosított járművek közt mindenki találhat kedvére valót, legyen az igény integrált, félintegrált, alkóvos lakóautó, vagy akár kempingbusz.
Az építéshez felhasznált alvázak is nagy változatosságot mutatnak: Fiat Ducato elsőkerék-hajtással,Ford Transit első és hátsókerék-hajtással. Idén ujdonságként a Renault Master is bemutatásra kerül.
Az Elnagh egy igazán egyedülálló fejlesztést hajtott végre: a Technoton alapítvány szakértőivel együttműködve kifejlesztett egy olyan lakóautót, amely lehetővé teszi a kerekesszékkel élők számára is az utazást. Az autó neve CPT - az olasz rövidítés fordítása: lakóautó mindenkinek.
 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés    Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek