Last Minute utazási lehetőség LAKÓAUTÓVAL kedvezményes áron!

Érdeklődni: 06-20 / 947-7780


Lakóautó bérleti díjak - Érvényes 2012. január 1-től.
Napi árakFt/nap
Lakóautó bérlése36.000,-
  
Külön fizetendő (szükség esetén)Ft
Belső takarítás 5.000,-
WC tartály ürítés15.000,-
A fenti árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Lakóautó bérlési feltételek
Az árak tartalmazzák a kötelező és a Casco biztosítást, a egyes modelek esetén Fiat Assistance szolgáltatást, a korlátlan km használatot, a feltöltött gázpalackot és víztartályt, a WC kemikáliát, a teljesen felszerelt konyhát, a kerékpártartót, vagy garázs és a CD rádiót.
Főszezonban a bérleti periódusok szombat reggeltől péntek délutánig tartanak, a minimális bérleti idő 7 nap.
A kaució összege 300.000,- Ft, melyet az autó átvételekor kell befizetni. A sérülésmentesen, valamint hiánytalan tartozékokkal visszahozott autó leadásakor ezt az összeget visszafizetjük.

Fizetési feltételek
Foglaláskor a teljes bérleti díj 40%-át leszámlázzuk, ennek az összegnek legkésőbb a számla kiállítását követő 8 napon belül kell a bankszálára megérkeznie, ellenkező esetben a foglalást töröljük. A maradék 60%-ot az indulás előtt 30 nappal kell számla ellenében átutalni. Az utazás lemondása esetén 15 nappal a megkezdés előtt az addig befizetett díj felét, 14-4 napig a 20%-át, 3-0 napig az 5%-át térítjük vissza.

Szükséges dokumentumok
Magánszemély esetén:
A bérbevevő és egy utas személyi igazolványa és az autót vezető személyek 2 évnél régebbi jogosítványa. Kérünk továbbá a bérbevevő nevére és lakcímére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számlát.

Cég esetén:
30 napnál nem régebbi cégkivonat, a bérleti szerződést aláíró személy nevére szóló aláírási címpéldány és az aláíró személyi igazolványa, valamint a nevére és címére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számla. Szügsén van még a járművet vezetők részére 2 évnél régebbi jogosítványra is.


 

Email:  info@caravango.hu   Lakóautó bérlés     Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek