2Win2Win Style2Win Vario4 FamilyRoadcampRoadcruiser
RoadyFortunaFor2Roady VarioCompactRoadmaster


Európa egyik legnagyobb kempingbusz gyártója, a német PÖSSL, több mint két évtizedes múltra tekint vissza. Ez a kategória annak köszönheti népszerűségét, hogy egy hagyományos furgon külméreteit és vezethetőségét megtartva a beltérben 2-4 fő számára is kényelmes lakóautót alakítottak ki a konstruktőrök. A B kategóriás jogosítvánnyal vezethető kempingbuszok adottságaik alapján akár mindennapos használatra is alkalmasak, nem jelentenek velük különösebb gondot a közlekedés és a parkolás. A beépítéshez az alapot a Citroen Jumper, a Fiat Ducato, Ford Transit és az új Renault Master különféle változatai biztosítják.
A széria kivitelű autót mindenki izlése szerint formálhatja.
Ehhez az alapjármű biztonsági és kényelmi extrafelszereltségein túl a PÖSSL által kínált kiegészítőkből is lehet rendelni.Valamennyi jármű esetén 10-12 szín közül lehet választani, ezek között sok a metálfényezésű változat is.
Valamennyi autóban van fürdöszoba tusolóval, konyha tüzhellyel és hűtővel. A melegvizet és a fűtést gázzal működő kombi kazánok biztosítják. Beépített víz- és szennyvíz tartály van, illetve külön fedélzeti akkumulátor gondoskodik az áramellátásról.
A PÖSSL két sorozatra bontja a kinálatát: D-LINE a nagy mennyiségben gyártott, nagyon kedvező árú járműveket, a H-LINE a különleges megoldásokat kináló különleges egyéniségű kempingbuszokat foglalja magában.
A 12 modell-családból közel 40 féle különböző teljesítményű és teherbírású jármű közül választhatunk. Egy-egy típusról képeket és leírást, a felszereltségről információkat a fent található dobozokra kattintva kaphatunk.

 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés    Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek