Elnagh - Baron

Az ELNAGH hagyományosan olyan lakóautókat is gyárt, melyek praktikusak és mindennel felszereltek, ugyanakkor kedvező árral és kényelmes, szép megoldásokkal csalogatják a vevőket. A Baron modellek 5 változatban készülnek: 3 alkóvos és 2 félintegrált kivitelben.

A legfontosabb jellemzők, újdonságok:
   • a lakótérben rengeteg rakódó rekesz, polc és szekrény került kialakításra, a huzatok elegáns mikroszálas anyagokból készültek,elegáns sötét színű butorzat, ergonómikus kivitelű ülések, választható színű üléshuzat.
   • a fürdőszobában külön tusoló két lefolyóval. fa burkolatú falak, 220V-os csatlakozó ajzat
   • a konyha: 3 égőfejes Elnagh gáztűzhely, 117 literes hűtő, külön mélyhűtővel (a Baron 420L és 580L hütője 150 l-es.)
   • a felszereltség: Truma Combi 4000 gázról működő fűtés és bojler.
   • műszaki megoldások: a teljes külső felületen üvegszálas műanyag borítás, az oldalsó borítások és a hátsó lökhárító ezüst szürke műanyagból, a hátsó lökhárítóba integrált lámpák, járásbiztos, ragasztott üvegszálas műanyag borítású tető, a falpanelek vastagsága 72 mm a padló, 35 mm a tető és 32 mm a falak, az alkóv és a tetőspoiler integrálva az oldalakhoz és a tetőhöz, új nagy hatékonyságú víz- és hőszigeteléssel, gázpalack tartó rekesz hőszigetelés, kerékjárati dobok hőszigetelve, szellőzők és antikondenzációs felületek az ágyaknál és az étkezőnél, fűtés kivezetés az alkóvban.TípusKülső képBelső elrendezésBelső kép 1.Belső kép 2.
Baron 37
Baron 46
Baron 47D
Baron 580L
Baron 420L

 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés    Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek