Elnagh - Magnum

A 2011-es év igazi újdonsága volt, hogy a Elnagh sok év után újra integrált lakóautóval lépett a piacra. És nem is akármilyennel! A Magnum végre egy igazán elegáns és harmónikus kinézetu "lakóbusz", nyoma sincs rajta az ebben a kategóriában megszokott bunfordi orr-kiképzésnek. A gyártó cégcsoport (SEA GROUP) más márkáinál évtizedek alatt felhalmozódott tudás, tapasztalat és igazi olasz design jelenik meg ennél az autónál. Az idei évben tovább bovült a kinálat: 3 alaprajzi variációban választható a Magnum.

A legfontosabb jellemzők, tulajdonságok:
   • a lakótérben: rengeteg rakódó rekesz, polc és szekrény került kialakításra, a bútorok 22 mm vastag dupla lapokból épültek, a szekrények és a fiókok előlapjai tömör fa élborítást kaptak, az alkóv ágy is rugózott felületen fekszik, az étkezőben kialakítható ágy bővítése egyszerű, a huzatok elegáns mikroszálas anyagokból készültek, és kétféle színből lehet választani, rendelhető bőr huzat is, a szekrények ajtajai gázrugókkal nyilnak, olvasólámpák síneken mozgathatók.
   • a fürdőszobában: a bútorok fa borítást kaptak, a tusoló ajtóval leválasztható.
   • a konyha: exkluzív háromszögletű, 3 égőfejes Elnagh gáztűzhely, 150 literes hűtő, külön mélyhűtővel, szagelszívó és 3 sebességes Turbovent tetőventillátor, sütő, integrált mosogató, üvegezett szekrényajtók.
   • a felszereltség: Webastro Air Top 3900 EVO gázolajos sütés, Seitz ablakok, a bejárati ajtón tároló rekeszek és szúnyogháló, Heki 2 típusú panoráma tetőablak, LCD TV tartó állvány, külső csatlakozók (12-230V, TV, antenna, SAT), külső világítás.
   • új műszaki megoldások: szélesített hátsó futómű, a teljes külső felületen üvegszálas műanyag borítás, áramvonalas ABS műanyag borítás a felépítmény felső élein, az oldalsó szoknyák és a hátsó lökhárító ezüstszürke műanyagból, oldalt tároló rekesz a padló alatt, az első lökhárító fehérre festve, járásbiztos, ragasztott üvegszálas műanyag borítású tető, a falpanelek vastagsága 72 mm a padló, 35 mm a tető és 32 mm a falak, az alkóv és a tetőspoiler integrálva az oldalakhoz és a tetőhöz, új nagy hatékonyságú víz- és hőszigeteléssel, fűtött szennyvíztartály, gázpalack tartó rekesz hőszigetelés, kerékjárati dobok hőszigetelve, szellőzők és antikondenzációs felület az ágyaknál és az étkezőnél.TípusKülső képBelső elrendezésBelső kép 1.Belső kép 2.
Magnum 30
Magnum 70
Magnum 80

 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés    Új lakóautó     Tartozékok     Használt járművek