Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

ULTRA-BOX - dobozokAz ULTRA-BOX termékcsalád minőségi csomagszállító dobozokat kínál a lakóautók, furgonok tetejére, hátfalára. Csúcsminőségű ABS-PLUS anyag használatával készülnek, ezáltal nagyon jól ellenállnak az ütéseknek, az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. A nagy falvastagságnak köszönhetően ellenállnak a deformációt okozó csavaró erőknek. A körbefutó vízszigetelés garantálja, hogy a szállítmány minden körülmények között szárazon érkezzen meg.
Az 500, 360, 320 és 180 literes dobozokat a CARRY-BIKE kerékpártartókra vagy a jármű hátfalára lehet rögzíteni.

A 285 literes Cargo Back leginkább egy nagy táskához hasonlítható. Nagy ellenálló képességű, puha nejlon anyagból készült, a zárását vízálló YKK zippzár biztosítja. Leginkább kempingbútorok, sportszerek szállítására javasoljuk. Gyorsan rögzíthető a kerékpártartóra, onnan eltávolítava kicsire összehajtható.

Az ULTRA-BOX Top család 2 különböző méretű tetőboxot tartalmaz, űrtartalmuk: 400 és 520 liter. A megerősített alumínium váz, a teljesen vízzáró tömítések és a felhasznált minőségi nyersanyagok garantálják a hosszú élettartamot.

A SPORT-PRO áramvonalas tetőbox 550 literes kapacitással. Oldalt két biztonsági zár, elől egy külön zár garantálja a szállítmány épségét.

A különböző méretű POCKET tárolók segítenek az apró dolgok elhelyezésében.


 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek