Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

TANK víztartályokA lakóautókba, lakókocsikba való különböző méretű és kivitelű tisztavíz tartályok hasznos kellékei az utazóknak. Alapanyaguk olyan műanyag, amely lehetővé teszi az ivóvíz tárolását is. Mindegyik kiömlőnyílása úgy van elhelyezve, hogy a vizet az utolsó cseppig ki lehessen önteni.

A 23 literes, kerekeken guruló, hosszú füllel rendelkező tartályon két sapka van, az egyik helyére miniszivattyú helyezhető be. A tartály olyan méretű, hogy a bejárati ajtón könnyen befér.
A ROLL-TANK 40F 40 liter ivóvíz tárolására alkalmas. Két nagy keréken gördül, a nagy beömlőnyílás lehetővé teszi a könnyű tisztítást.
A 70 literes változat kiegészítő tartályként építhető be a járműbe, vízszintes, vagy függőleges helyzetben. A beépítéshez szükséges bilincseket, csavarokat mellékeljük.

A kínálatunkban olyan tartályok is szerepelnek, amelyeket szennyvíz tárolására terveztek. 21, 23 és 40 literes tankok kaphatók, az utóbbi kettő kerekeken gördül. Mindegyiken nagy kupakkal elátott be- és kiömlő nyílás van, így téve lehetővé a teljes ürítést és könnyű tisztítást.

Kiegészítőként kínáljuk a zárható sapkát a jármű vízbetöltő nyílására, illetve a KIT SANITARY FLEX elnevezésű gégecsövet és csatlakoztató bilincseket, amely a szennyvíz tartályba vezetésére alkalmas.

 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek