Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

Sat-Internet-Telefon


Igazi technikai újdonság a közcélú műholdas internet és telefon. Az Astra2 szatelitet működtető céggel karöltve a Teleco kifejlesztette az INTERNETSAT típusú antennáját, amely a műholdas TV és rádió adások vétele mellett képes a fent említett kommunikációra is.
A 85 cm átmérőjű automata antenna segítségével EURÓPA jelentős részén (Magyarországon is!) a helyi szolgáltatóktól függetlenül lehet internetezni (letöltési sebesség: 1024 kb/s, feltöltési sebesség: 128 kb/s) és telefonálni.
A teendő mindössze annyi, hogy a WWW.astra2se.com honlapon regisztrálva ki kell választani a megfelelő előfizetési csomagot, bankkártyával fizetni és már használható is a készülék.


A parabola antennák legegyszerűbb típusa, amelyet nem kell beépíteni, hanem lábakra állítva választhatjuk ki az ideális vételi helyet. A Carry Sat antennákat 65 és 80 cm átmérőjű parabolával szállítjuk, a receiver szabadon választható.A csomag a következő eszközöket tartalmazza:
Teleko Magic Sat Easy 85 automata parabola antenna két vevőfejjel a TV és az internetes adások vételéhet,
Astra3Connect modem,
kábelek.

A szolgáltatás újdonsága miatt az előfizetési csomagok ára és tartalma fokozatosan alakul és bövül. További információkért keressen bennünket! 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek