Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

Parabola antennák


Az egyenlítő fölött 36.000 km magasságban keringő műholdak analóg és digitális sugárzású adásainak vételéhez 50, 65 és 85 cm átmérőjű parabola antennákat ajánlunk.

A beprogramozott műholdakat teljesen automatikusan megkereső FLATSAT elnevezésű antennákhoz digitális rendszerű receiver választható, illetve rendelhető a beltéri egység nélkül is, ha valaki az otthoni készülékét áthelyezi a lakóautóba, lakókocsiba. Menet közben természetesen a tányér lecsukott állapotban van, a tetősíkból mindössze 15-17 cm-re emelkedik ki.


A Voyager antennák műholdra állítását kézzel kell elvégezni, a tengely benyúlik a lakótérbe. A beállításhoz táblázatok és mérőeszközök vannak segítségünkre. A receiver típusa itt is választható.


A parabola antennák legegyszerűbb típusa, amelyet nem kell beépíteni, hanem lábakra állítva választhatjuk ki az ideális vételi helyet. A Carry Sat antennákat 65 és 80 cm átmérőjű parabolával szállítjuk, a receiver szabadon választható.


A SKEW opcióval szerelt készülékek a vevőfej horizontálistól eltérő beállítástól eltérő beállítását a GPS technika felhasználásával autómatikusan megoldja és így teszi különösen jó minőségűvé a vételt. 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek