Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

LEVEL szintező eszközök

Alapszabály, hogy soha nem sikerül vízszintes területet találni a lakóautóval, lakókocsival az éjszakázáshoz. Pedig nagyon egyszerű a megoldás: a lépcsőzetes kialakítású LEVEL UP, illetve a LEVEL SYSTEM család megfelelő tengelynyomásra méretezett darabja segít a vízszintes helyzet beállításában.
A fenti táblázatban az ékek méreteit és teherbírását mutatjuk be. Az ékek párosával szállítjuk, anyaguk UV sugárzásnak ellenálló polyetilén.


A jármű vízszintes, stabil helyzetének kialakításában és megőrzéséban az ékeken kívül a következő eszközök vannnak segítségünkre:
 • A CHOCK ellenékekkel stabilizálhatjuk az autót az éken, ha hosszab ideig állunk egy helyben.
 • Az alumíniumból vagy műanyagból készült bakok segítenek abban, hogy a jármű álló helyzetben ne vegye át a bennlévők mozgását. Teherbírásuk 1000 kg, illetve 750 kg.


 • A GRIP homokjáró alátéttel könnyen kimenekíthetjük a laza csúszós felületen elakadt autót.


 • A Coverglas mind nyáron, mid télen védi a lakoautó kabinját és hőszigetel, Nagyon egyszerű a felhelyezése: a rögzítő füleket a kabin belsejébe vezetjük.
 • A Moskító Net könnyen felszerelhető a bejárati ajtóra és hathatósan véd a szúnyogok ellen. Mérete: 230x35 cm, rögzítése tépőzárral történik.
 • A lakóautó téli-nyári védelméhez ajánljuk a Cover Top elnevezésű ponyvát. Anyaga erős, az UV sugárzásnak ellenálló, hővisszaverő felülettel bevont vinil. Mérete: 7,5x4,2 m.
 • Ezeken kívül többféle fellépő, univerzális tárgyrögzítő, és még sok más található a kínálatunkban. Katalógusunkban mindezekről teljeskörű információhoz juthat.
LEVEL árlista

Érvényes: 2012. január 1-től.
 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek