Kérje ingyenes katalógusainkat a 92/510-544 vagy a 20/9477-780 telefonszámokon.

FIXING-BAR - létrák, tetőtartókKÜLSŐ LÉTRÁK LAKÓAUTÓKRA, FURGONOKRA: Nagy szilárdságú, hosszú élettartamú, 30 mm átmérőjű, 2 mm falvastagságú eloxált alumínium csőből készültek az 5-8 fokú létráink. A fellépő felület teljes szélessége 31 cm, a leghosszabb kinyitható létra magassága 246,5 cm. Rögzítéséhez rozsdamentes csavarokat adunk.
A DJ jelzésű létra furgonokhoz (pl. Fiat Ducato) való, felszerelésekor kombinálható a CARRY-BIKE 200 DJ kerékpártartóval is.
A szélső képen látható SAFE LADDER bármelyik típusú létra lezárására és az illetéktelenek tetőre való feljutásának megakadályozására alkalmas.

Valamennyi FIXING-BAR tetőtartó legfeljebb 240 cm széles tetőkre szerelhető fel. Alapanyagként itt is eloxált alumíniumot használunk, biztosítva így az időjárás viszontagságaival szembeni nagyfokú ellenállást. A választék kereszttartó rudakból (FIXING-BAR PRO) és tetőkeretből (IMPERIAL R240), illetve a további hossztartókat is tartalmazó készletből áll (SET FIXING-BAR).

A beltéri létrák a lakóautókban, lakókocsikban az emeletes ágyakhoz, az alkóvban való feljutáshoz szükségesek. A 4-5 fokú létrák maximális hossza 178,5 cm, a lépcsőfokok szélessége 31 cm.
 

Email:  info@caravango.hu    Lakóautó bérlés     Új lakóautó    Tartozékok     Használt járművek